Accueil du site > In het nederlands > VERLENGING INSCHRIJVING KANDIDATUUR TOT 20 AUGUSTUS-Biënnale (...)

VERLENGING INSCHRIJVING KANDIDATUUR TOT 20 AUGUSTUS-Biënnale olieverfschilderijen 11/10 tot 19/10/2 2014 -Pays des Collines

samedi 7 juin 2014, par Isabelle

Biënnale olieverfschilderijen

Oproep deelnemers 2014

REGLEMENT EN INFORMATIE. De doekwerken moeten bewerkt zijn volgens de techniek : schilderen met olieverf. Collages en inlays zijn niet toegestaan. Kopieën of werken uitgevoerd aan de hand van het werk van andere kunstenaars of schoolwerken worden niet aanvaard, inclusief de gepubliceerde bronnen of externe verwijzingen (foto ’ s, Internet, enz.) die niet kunnen worden toegeschreven aan de exposerende kunstenaar. Iedere kunstenaar kan, min of meer, 3 werken indienen of het equivalent van een oppervlak van een drietal rasters of drie meter muur. De door u voorgestelde werken moeten een harmonieus geheel vormen en voorzien zijn van een eigen hangsysteem. Het opsturen en de terugname van de werken worden verzorgd door de kunstenaar.

PLAATS De tentoonstelling vindt plaats in de hallen van de gemeentelijke Administratie van Frasnes-lez-Buissenal, Place de l ’ hotel de ville, 1, 11 tot 19 oktober 2014.

KANDIDATUUR. De aanvraag moet vergezeld zijn van volgende documenten of informatie : - foto’s van de voorgestelde werken evenals de afmetingen van de werken met kader - het aanvraagformulier dient volledig ingevuld en ondertekend te zijn. De kandidatuur wordt slechts in behandeling genomen na ontvangst van het dossier en de volledige betaling van de deelnamekosten. Het indienen van het dossier houdt, voor de kunstenaar, het aanvaarden in van de voorschriften van dit reglement als van de beslissingen van de beoordelingscommissie.

KOSTEN VAN DEELNAME. Het bedrag van de deelname in de kosten wordt vastgesteld op 30 euro, vooraf te betalen via overschrijving. Dit bedrag wordt teruggegeven in geval van niet-selectie. Indien de geselecteerde kunstenaar zelf afziet van zijn deelname dan geschiedt er geen terugbetaling.

SELECTIE PROCEDURE. Een jury van professionals uit de kunstwereld zal de kunstenaars weerhouden op basis van de verstrekte foto’s. De beoordelingscommissie behoudt zich het recht voor om te beslissen over alle zaken die niet zijn voorzien in dit reglement. De beslissingen van de beoordelingscommissie zijn definitief en zonder hoger beroep.

BETALING. Het bedrag van 30 euro dient te worden betaald op datum van indiening van de deelname en moet uiterlijk ontvangen zijn op 31 juli 2014 op de volgende bankrekening : BE 34.8601.0885.4590 Artistes plasticiens du Pays des Collines Rue du Vieux Moulin 15 BE 7890 WODECQ In communicatie meldt u uw naam, voornaam en << Biënnale olieverfschilderijen >> De selectie van de werken eindigt eind september 2014.

VERZEKERING De organisatoren zullen de grootste zorg besteden bij de behandeling van de werken. Echter, de organisatie kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor enig verlies en/of beschadiging, ongeacht de oorzaak. Het is voor ieder kunstenaar raadzaam een verzekering af te sluiten.

CONTACT EN INSCHRIJVING. • Albert-Noël Marescaux Rue Léon Desmottes, 5 BE 7911 Frasnes-lez-Buissenal

OF PER E-MAIL : • isabelleleynaert@yahoo.fr

Internationale biënnale olieverfschilderijen KANDIDATUUR FICHE 2014 Kunstenaar………………………… Adres…………………………………………………………… n°………… Stad………………………… Land……………………… Telefoon…………………………… e-mail…………………………………………………………………… TITEL DIMENTIE (H en L) DIMENTIE (H en L) PRIX EN € ZONDER KADER MET KADER 1 2 3

Met de verzending en ondertekening van dit document verklaart de kunstenaar zich akkoord met de verbintenis en de naleving van de voorwaarden die hieronder worden vermeld : • Ik heb kennis genomen van het reglement en verklaar me akkoord ; • Ik ontsla de “Artistes plasticiens du Pays des Collines” en haar vertegenwoordigers van alle verantwoordelijkheid bij verlies of beschadiging van de boven vermelde werken. • DATUM …………………. HANDTEKENING…………………………… VERSTUREN NAAR : • Albert-Noël Marescaux Rue Léon Desmottes, 5 BE 7911 Frasnes-lez-Buissenal • VIA E-MAIL : isabelleleynaert@yahoo.fr