Accueil du site > In het nederlands > Fotografie

Fotografie

lundi 7 mai 2012, par Isabelle

Ik ben boekbindster van opleiding en beroep, maar ik ben ook gefascineerd door fotografie. Ik heb sinds 2007 aan verschillende tentoonstellingen deel genomen.

De wereld om ons is werkelijk vol visuele vreugde : als je de tijd neemt om ernaar te kijken en van gezichtshoek te veranderen kun je echt genieten van de eenvoudige, dagelijkse dingen.

Verandering van perspectief, breder of smaller gezichtsveld, focussen, zijn voor mij mogelijkheden om tot het wezen van de dingen te komen en het zichtbaar te maken. Ik probeer het heden vast te leggen, hoe vluchtig ook, met alle respect voor de eigenheid ervan en vooral zonder in te grijpen of iets te wijzigen.

Onze waarneming van de realiteit is zo verschillend en zo persoonlijk – ook al kijken we naar hetzelfde. Zie jij wat ik zie ? Betekent die schaduw voor jou hetzelfde als voor mij ? Zie jij ook bewegingen in die roerloosheid ? Daarom nodig ik je uit op een reis door de wereld zoals ik hem zie. Voor mij gaat kunst niet zonder een vleugje humor : ik wil graag het plezier van mijn fotografische ontdekkingen met jou delen.

Laat je rondleiden in een wereld vol verrassingen...

maximum 8 afdrukkingen per foto